MENU
×
Onze missie

Onze missie: Het democratiseren van cadeaubonnen.

Wanneer mensen een cadeaubon kopen grijpen ze al snel naar een bon van een e-commerce reus of eentje die gebruikt kan worden in een grote winkelketen.

Terwijl dit gebeurt heeft ook u dezelfde spullen in uw winkelrek staan als deze grote bedrijven of biedt u minstens een even goede service aan. Echter heeft u niet hetzelfde marketingbudget om tegen deze mastodonnen te concurreren.

Dit is waar Kaddo. in beeld komt. Wij stellen ons* platform gratis ter beschikking voor lokale zaakjes zoals die van u. Wij zorgen voor de marketing zodat uw cadeaubonnen hip in beeld komen.
*Met de 'ons' in 'ons platform' bedoelen we niet enkel de oprichters van Kaddo. maar ook alle zaakjes die van het platform gebruik maken.

Wij geloven in een samenwerking die voor alle partijen winstgevend, transparant en eerlijk is. Omdat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor ons geen loze term is maar een kernwaarde waar we echt in geloven hebben we elke maand een heel kordaat en 'No Bullshit'-initiatief: Voor elke verkochte cadeaubon op ons platform schenken wij 1 € aan verschillende goede doelen. Ook is ons platform technologisch vooruitstrevend genoeg om op een gebruiksvriendelijke manier voor Zero Paper Waste te gaan.

Op deze manier zorgen wij dat ook uw zaak kan meegenieten van winstgevende branche van de cadeaubonnen. Dit met voor u minimal- tot zero-effort. Enkel inschrijven is voldoende om cadeaubonnen - door ons ook wel gratis geld genoemd - te verkopen die u anders niet verkocht had!